ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Tepebaşı Nafiye-Hüseyin Küçükoğlu Halk Eğitimi Merkezi

Haz

KOSGEB hibe programlarından faydalanmak isteyen girişimcilere yönelik açmış olduğumuz "GİRİŞİMCİLİK" kurslarımız devam ediyor. Ayrıntılı bilgi için kurumumuzla iletişime geçiniz...

Ock

2. DÖNEM KURS KAYITLARI BAŞLADI. MERKEZİMİZE BAŞVURARAK LGS-LYS HAZIRLIK KURSLARINDAN ÜCRETSİZ FAYDALANABİLİRSİNİZ.

Ara

Açık öğretim lisesi 2016-1 7-8 Ocak tarihleri arasında yedek salonda sınava girecek olan öğrencilerin 19-23 Aralık tarihleri arasında kurumumuza müracaat etmeleri gerekmektedir.

Kas

2016-2017 eğitim-öğretim yılı açık lise öğrenci kimlikleri verilmeye başlandı. Kimliklerinizi kurumumuza gelerek temin edebilirsiniz.

Ekm

Açık lise Biyoloji 3 ve 4; matematik 3 ve 4 kitapları gelmiş olup, söz konusu kitapları alamamış olanlar merkezimizden temin edebilirler.

Ekm

Açık ortaokul ve açık lise yeni kayıt ve kayıt yenileme süreleri, 09/10/2016 Pazartesi günü mesai bitimine dek uzatılmıştır. Yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemi yaptıracak olan öğrencilerimiz, kurumumuza gelerek işlemlerini yaptırabilirler.

Eyl

Açık ortaokul ve açık lise yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri  29 Eylül tarihinden itibaren tekrar yapılmaya başlanacaktır.

Eyl

Kurumumuz bünyesinde 15/16 Ekim 2016 tarihlerinde Kapadokya gezisi düzenlenecektir. Katılmak veya geziye ilişkin bilgi almak isteyenlerin en geç

29 Eylül saat 17:00´ye kadar müdür yardımcısı Engin Dilbaz ile iletişim kurmaları gerekmektedir.

Eyl

Lise mezunu öğrencilerimiz için 1. dönem destekleme ve yetiştirme kursları kayıtları 22-27 Eylül tarihlerinde yapılacaktır.Diploma ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile 22-27 Eylül tarihleri arasında şahsen kurumumuza başvurmanız gerekmektedir.

Ağu

ÖNLİSANS VE ORTAÖĞRETİM KPSS KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.KURUMUMUZA GELEREK KAYDINIZI YAPTIRABİLİRSİNİZ.

Ock

Ara

Kas

OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

2014-2015 eğitim öğretim yılı YAZ DÖNEMİ kurs kayıtlarımız başlamıştır.