ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Tepebaşı Nafiye-Hüseyin Küçükoğlu Halk Eğitimi Merkezi

Ekm

Açık ortaokul ve açık lise ders kitaplarının, 01/11/2011 tarihinden itibaren merkezimiz kitap dağıtım bürosunda dağıtımına başlanacaktır.

Ekm

Açık ortaokul ve açık lise kimlik kartları 01/11/2018 tarihinden itibaren, merkezimiz açık lise bürosundan verilmeye başlanacaktır.

Nis

Kurumumuzda  gitar, dekoratif ev aksesuarları/çeyiz hazırlama ve hızlı klavye (F klavye) kursları açılması planlanmaktadır. Detaylı bilgi için kurumumuzun 335 5403-335 2507 numaralı telefonlarından dahili 112 tuşlanarak müdür yardımcısı Defne AKMAN ile görüşülebilir.

Şbt

Kurumumuz kantini için 20 Şubat tarihinde gerçekleştirilen ihaleye katılımcı bulunmadığından dolayı, ikinci ihale aynı muhammen bedel üzerinden 01 Mart 2018 tarihinde saat 14:00´te Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nde gerçekleştirilecektir. İhale şartnamesi almak isteyenler müdür yardımcısı Engin DİLBAZ´a başvuru yapabilirler.

Şbt

Merkezimiz bünyesinde "emlak danışmanlığı" kursu açılması planlanmaktadır. Kurs kaydı için kurumumuza başvuru yapabilirsiniz.

Şbt

Merkezimizin yeni binasında faaliyet gösterecek olan kantin için 20/02/2018 tarihinde ihale yapılacaktır. İhaye katılmak isteyenler, yeterlik şartları ile ilgili bilgiyi ve ihale şartname dosyasını merkez  müdür yardımcısı Engin DİLBAZ´dan alabilirler.

Şbt

2. Dönem Destekleme ve Yetiştirme Kurs Kayıtları 7 Şubat-18 Şubat 2018 Tarihlerinde yapılacaktır. Sizde ücretsiz kurslarla üniversite sınavlarına hazırlanabilirsiniz.

Ock

Açık lise öğrenci kimlikleri 01 ŞUBAT 2018 tarihinden itibaren kurumumuz açık lise birimi tarafından verilmeye başlanacaktır.

Ock

Açık ortaokul ve açık lise yeni kayıtları ve kayıt yenilemeleri 8 Ocak 2018 ile 23 Ocak 2018 tarihleri arasında kurumumuzca yapılacaktır.

Eyl

Oryantasyon eğitimine katılmak isteyen usta öğreticiler

Eyl

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları 1. Dönem Kayıtları 18-24 Eylül 2017 Tarihleri arasında yapılacaktır.