ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Tepebaşı Nafiye-Hüseyin Küçükoğlu Halk Eğitimi Merkezi

Eyl

OKUL - AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI 20.09.20019 SAAT 14.30 DA MERKEZ TOPLANI SALONUNDA YAPILACAKTIR.

Nis

Kurumumuzun Ahşap Boyama ve Deri Çanta kurslarında hazırlanan çalışmalar, VEGA Outlet´te 3-5 Mayıs 2019 tarihleri arasında sergilenecektir. Emeği geçen eğitmenlerimiz; Birsen ERDEN ve Ufuk POTOĞLU´na teşekkür ediyor, tüm halkımızı sergimize bekliyoruz.

Açılış: 3 Mayıs 2019 Cuma Saat: 11.00

Yer: VEGA Outlet

Nis

Kurumumuzun Ebru ve Resim kurslarında hazırlanan çalışmalar, Özdilek Alışveriş Merkezi´nde 18-19 Nisan 2019 tarihleri arasında sergilenecektir. Emeği geçen eğitmenlerimiz; Emine YILMAZ, Füsun ÖZDEMİR ve Nurdan GÖMLEKSİZ'e teşekkür ediyor, tüm halkımızı sergimize bekliyoruz.

Açılış: 18 Nisan 2019 Perşembe Saat: 14.00

Yer: Özdilek Alışveriş Merkezi

Mrt

Deri Çanta Yapımı Kursumuz açılacaktır.

GÜNCELLEME:

Kursumuzun toplantısı 5 NİSAN 2019 CUMA günü saat 15.00´te kurumumuzda yapılacak olup, kursa katılmak isteyenleri Halk Eğitimi Merkezimize bekliyoruz.

Bilgi için Müdür Yardımcısı Burçin BIYIK´a başvurabilirsiniz. Dahili: 112

Mrt

Kuruluşumuzun 11. yılına özel olarak düzenlediğimiz "Şen Şiir Ol, Ben Türkü" gecemize davetlimizsiniz. Gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Diksiyon ve Tiyatro eğitmenimiz Şeker AYBALA´ya ve kursiyerlerimize teşekkür ederiz.

Tarih: 11 Mart 2019 Pazartesi       Saat: 20.00

Yer: Yunus Emre Kültür Sanat Merkezi (PTT Yanı)

Şbt

Kurumumuzun El Sanatları kurslarında hazırlanan çalışmalar, Özdilek Alışveriş Merkezi´nde 5-7 Mart 2019 tarihleri arasında sergilenecektir. Emeği geçen eğitmenlerimiz; Canan AVCI ORUÇ, Fadime TAŞKIN, Gül Nazik DÖNMEZ, Hanife YILDIZ, Havva BERK, Nefise AVCI, Nurcan TAMER, Seda OKULU, Sunay SALKIN ve Yasemin BURSALI´ya teşekkür ediyor, tüm halkımızı sergimize bekliyoruz.

Açılış: 5 Mart 2019 Salı Saat: 14.00

Yer: Özdilek Alışveriş Merkezi

Şbt

Destekleme-Yetiştirme Kursu öğrenci ders seçimleri 21.02.2019 Perşembe günü saat 18.00´e kadar uzatılmıştır.